Szállítás

A csomagokat a GLS futárszolgálat 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A webáruházban való vásárlás feltétele, hogy a Vásárló a megrendelés során magyarországi szállítási címet jelöljön meg. Hitel- vagy bankkártyával történő vásárlás esetén a szállítás további feltétele, hogy a Vásárló a megrendelt termék vételárát és kiszállítási díját megfizesse.

A megrendelt termék vételárán felül a Vásárló köteles a kiszállítási költséget is megfizetni a Szolgáltató részére. A kiszállítási költséget a szállítás módja határozza meg.  A kiszállítás költségét a Szolgáltató határozza meg.

Szolgáltató a megrendelt termék kiszállításáról Magyarország teljes területén futárszolgálattal gondoskodik.  (Kivételt képez az ingyenes kiszállítás, ami nem minden esetben a futárszolgálattal történik.) A kiszállítás legalacsonyabb díja: 790Ft. Csomagküldemény esetén a megrendelt termék kiszállítására várhatóan 2 és 6 munkanap közötti időtartamban kerül sor.

A termék megrendelésekor javasolt, hogy a Vásárló telefonszámát adja meg a Szolgáltató részére, így szükség esetén a Szolgáltató, illetve megbízott szállítója telefonon is kapcsolatba tud lépni a Vásárlóval.

Szolgáltató megbízott szállítója a megrendelt terméket a szállítási címként megjelölt helyen tartózkodó személynek adja át az átvevő személy átvételi jogosultságra vonatkozóan tett nyilatkozata után. A Vásárló elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, ha a terméket nem a megrendelést leadó veszi át, ha egyébként a Szolgáltató a terméket a megjelölt szállítási címen adta át.

A Szolgáltató kizárja a felelősségét a szállítás várható időtartamának elhúzódása miatt abban az esetben, ha a szállítási késedelem a Szolgáltató működési körén kívül álló okból – így különösen szélsőséges időjárási viszonyok, nagyszámú megrendelések – miatt következik be.

Ingyenes szállítás esetén a Mabata Kft. más kiszállítási módot is igénybe vesz. Ingyenes csomagküldés estén a Magyar Postán keresztül jutattjuk el csomagjainkat vásárlóinkhoz. Az ingyenes szállítás feltétele az előre utalás a megadott adatok alapján, vagy bankkártyával történő fizetés.

Reklamáció és egyéb esetben csomagok visszaküldése minden estben a küldőt terhelik. (Pl.: Ha a termék az aktuális ingyenes akció keretében lett megvásárolva.)

show

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zhoelala/public_html/wp-includes/functions.php on line 4350

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zhoelala/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111