Zhoelala története

A Zhoelala márkát 2012-ben hozta létre Chanchai Pakamas és felesége Nutsara Pakamas. Miután a házaspárnak volt alkalma vezető cipőgyártókkal dolgozni, fölmerült bennük a kérdés,hogy a megszerzett tapasztalatokat, miért ne kamatoztassák saját fejlesztésű lábbeliknél.
“Végül úgy döntöttünk, hogy cipőt tervezünk és gyártunk a Zhoelala márkanév alatt. A koncepció egyszerű volt:olyan egyedülálló lábbeli megtervezése, mely a legmagasabb színvonalú, vibrálóan színes, de a mindennapi életben is bátran viselhető.”
A Zhoelala közkedvelt márkává nőtte ki magát Ázsiában, Európában és Amerikában egyaránt, összetéveszthetetlen szandáljainak köszönhetően sok elégedett vásárlóval büszkélkedhet.
show

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zhoelala/public_html/wp-includes/functions.php on line 4350

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zhoelala/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111